BANA BİR MASAL ANLAT

24.12.2021 414

Okulumuz, ilkokul öğrencilerimizle anasınıflarımızı buluşturan bir etkinlik planladı. Etkinlikte ilkokul öğrencilerimiz, anasınıfındaki kardeşleriyle önce şarkılar ve tekerlemeler söyleyerek parmak oyunları oynadılar. Sonrasında anasınıfındaki kardeşlerine 'Can Dostlar' adlı hikayeyi okudular. Hikaye sonunda soru-cevap şeklinde anlama etkinlikleri gerçekleştirildi. Hikayemizin kahramanları olan 'Oscar ve Lili' adındaki kirpiler, oyun hamurlarıyla üç boyutlu olarak görselleştirildi. Ardından, hikaye kahramanlarımızın 'birbirlerine sarılabilmek için çorap giyme' fikirlerinden yola çıkılarak bir çorap oyunu oynandı. Müzik eşliğinde çorapların eşlerini bulma oyunu oynanırken renkli görüntüler ortaya çıktı. Etkinlik sonunda ise, hikayemizin adında da olduğu gibi ilkokul ve anasınıfı öğrencilerimiz 'Can Dostlar' olmuştu bile...

24-12-202124-12-202124-12-202124-12-2021