GURURLUYUZ, PROJEMİZ AVRUPA ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında okulumuz anasınıfı öğretmeni Tuğba GÜNGÖR'ün yürüttüğü e Twinning STEAM-tastic projesi 2021 e Twinning Avrupa Ödülleri 0-6 Yaş Kategorisinde tüm ülke ve projeler arasından İkincilik Ödülü almıştır.

19.02.2021 474

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında okulumuz anasınıfı öğretmeni Tuğba GÜNGÖR'ün yürüttüğü e Twinning STEAM-tastic projesi hem Ulusal hem Avrupa Kalite Etiketi almıştır. Ayrıca proje İtalya'da e Twinning Ulusal Ödülü, Malta Ulusal Ödüllerinde en iyi Avrupa Projesi Ödülüne layık görülmüştür. Şimdi de STEAM-tastic projesi 2021 e Twinning Avrupa Ödülleri 0-6 Yaş Kategorisinde tüm ülke ve projeler arasından İkincilik Ödülü almıştır. Başta öğretmenimiz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Aşağıdaki linke tıklayarak haberin ayrıntılarını görüntüleyebilirsiniz.

19-02-2021